Uw adres voor een fris kapsel dat perfect bij u past!

089 44 00 27

Met een kapsel van kapper Christel Claesen staat u in de spotlights

Bij uw bezoek aan ons salon verwennen wij u van begin tot eind. Samen met u overlopen wij uw wensen en verwachtingen. Wenst u een nieuwe snit? Bent u de kleur van uw haar beu? Of is het een speciale dag en wenst u een mooi feestkapsel? Uw kapper in Bilzen biedt graag een oplossing voor uw vragen.

Een kapsel dat echt bij u past

Eens we achterhaald hebben wat u wenst gaan we aan de slag en kijken we welk kapsel en kleur het best past bij uw stijl, de contouren van uw gezicht en uw persoonlijkheid. Wij maken gebruik van professionele haarproducten die zorgen voor gezond haar en een gezonde hoofdhuid. Op die manier garanderen wij niet alleen een mooi kapsel maar ook gezonde lokken die er veerkrachtig en mooi uitzien.

Maak een afspraak

Maak meteen een afspraak voor stijlvolle dameskapsels bij kapper Christel uit Bilzen en ontdek onze unieke werkwijze en aanpak. Bovendien doen wij alles tegen betaalbare prijzen en zorgen wij toch voor een verbluffend resultaat. Kunt u zelf moeilijk langskomen en woont u in de regio Bilzen? Dan komen wij, indien gewenst, ook aan huis uw kapsel verzorgen.

Verdeler van
KIS haircare

Verdeler van Ba’sil
supplementen

Steeds op
afspraak