Uw adres voor een fris kapsel dat perfect bij u past!

089 44 00 27

Kinderkapper Christel tovert de haren van uw bengel om tot een hip kapsel

Het haar van uw zoon of dochter laten knippen verloopt niet altijd van een leien dakje. Het stilzitten kan bij veel kinderen al snel op de zenuwen werken, dus een goede aanpak is van groot belang om de knip-, was- of opsteekbeurt snel en goed te laten verlopen.

Ervaren in het werken met kinderen

Als ervaren kinderkapper in Bilzen weten wij perfect hoe wij uw kleine of grote bengel rustig moeten houden en desnoods afleiden. Op die manier zorgen wij dat de haartjes snel en toch perfect in vorm geknipt worden. Onze verzorgende producten zijn ook voor kinderen geschikt en zorgen ook bij hen voor mooie en gezonde haren.

Een vlotte knipbeurt voor kinderen en tieners

Maak u geen dagenlang zorgen voor het volgende kappersbezoek van uw kind maar maak meteen een afspraak bij kinderkapper Christel Claesen in Bilzen. Het verzorgen van de haardos van uw kind zal nog nooit zo vlot en leuk verlopen zijn. Ook voor tieners staan wij steeds paraat om voor een hip en trendy kapsel te zorgen.

Maak een afspraak

Hebt u nog vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Aarzel niet en neem contact op. U wordt dan zeker verder geholpen.

Verdeler van
KIS haircare

Verdeler van Ba’sil
supplementen

Steeds op
afspraak