Uw adres voor een fris kapsel dat perfect bij u past!

089 44 00 27

KIS haarproducten, de beste verzorging voor elk haartype

De haarproducten van KIS gaan terug naar de basis van het haar. Ze bevatten meerdere, vitale bestanddelen voor het haar, zoals mineralen, vocht, keratine en proteïnen. Haar dat niet over voldoende keratine beschikt, zuigt namelijk water op en verliest volume en elasticiteit.

Elke dag een ‘net-van-de-kapper’ look

KIS zorgt voor een gezonde veerkrachtigheid van het haar en laat het haar schitteren. Na elk gebruik van de KIS haarproducten lijkt het alsof u net van de kapper komt. Uw haar voelt bovendien gezond en zacht aan en is perfect in model te krijgen.

Verzorging, styling en kleuring met KIS

De KIS productenlijn bevat zowel items voor verzorging, styling en kleuring. Een uitgebreid gamma dus dat continu uitgebreid wordt met nieuwe en verbeterde producten. De garantie van KIS? Stralend haar dat veerkrachtig en sterk is want KIS brengt de pracht van het haar naar buiten.

Nieuw: KIS KeraMen en KIS x Julian Jordan

Ons assortiment van KIS is uitgebreid. Vanaf nu vindt u bij ons ook de mannenverzorgingslijn, KIS KeraMen, en de collaboratie van KIS x Julian Jordan.

Bestel nu uw KIS haarproducten

Bent u benieuwd waar u KIS haarproducten in Bilzen vindt? Bij Kapster Christel Claesen vindt u een interessant assortiment. Wilt u hier graag meer over weten of wenst u enkele haarproducten te bestellen? Kom dan langs of neem contact op.

Verdeler van
KIS haircare

Verdeler van Ba’sil
supplementen

Steeds op
afspraak